УГОДА ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ (ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ)


Ця угода про конфіденційність розроблена відповідно до вимог Закону України № 2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов'язані зі збиранням, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання у особисте життя та правом на самовираження.
Загальна частина
«ТМ NanaGreen», дбаючи про розвиток взаємовідносин з клієнтами та користувачами нашого вебсайту та важливість забезпечення охорони Ваших персональних даних, з метою вирішення можливих протиріч та непорозумінь підготувала цю Угоду про конфіденційність (політику конфіденційності), далі за текстом - «Політика конфіденційності та умови користування веб-сайтом https://www.nanamicrogreen.com.ua називаються як - інформаційно-телекомунікаційна система).
Будь ласка, уважно прочитайте цю сторінку. Інформація, викладена на ній, є важливою для Вас як для користувача веб-сайту та всіх його сервісів.
Просимо Вас звернути увагу на те, що згідно з умовами Політики конфіденційності при Вашому відвідуванні ресурсів даної інформаційно-телекомунікаційної системи Ви підтверджуєте свою згоду з правилами та вимогами Політики конфіденційності та умовами користування інформаційно-телекомунікаційною системою. У разі Вашої незгоди з вимогами Політики конфіденційності та умовами користування інформаційно-телекомунікаційною системою Ви зобов'язані залишити інформаційно-телекомунікаційну систему та утриматись від її відвідування у майбутньому.
Увага! Користувач не має права розміщувати інформацію, використовувати інформаційно-телекомунікаційну систему, якщо він не згоден з Політикою конфіденційності, або якщо він не досяг установленого законодавством віку, коли він має право укладати угоди, або обмежений у своїх правах згідно із законом, або не є уповноваженою особою компанії, від імені якої розміщується інформація.
Зберігання Ваших персональних даних буде здійснюватись «ТМ NanaGreen» за адресою: м. Вінниця, вул. Черняховського, 1М
Ця Політика конфіденційності діє з «01» січня 2020 року і оновлюватиметься в міру необхідності та/або внаслідок змін чинного законодавства.
Ваші права як суб'єкта персональних даних
Звертаємо увагу, що Ваші права як суб'єкта персональних даних передбачені статтею 8 Закону України №2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних»:
«Стаття 8. Права суб'єкта персональних даних:
1. Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід'ємними та непорушними.
2.Суб'єкт персональних даних має право:
• знати про місцезнаходження бази персональних даних, що містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) власника або розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом ;
• отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
• на доступ до своїх персональних даних;
• отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, що зберігаються;
• пред'являти мотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
• пред'являти мотивовану вимогу щодо зміни чи знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;
• на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з навмисним приховуванням, ненаданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, які є недостовірними або ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи ;
• звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повно
• застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства щодо захисту персональних даних;
• вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
• відкликати згоду на обробку персональних даних;
• знати механізм автоматичного оброблення персональних даних;
• на захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки.
3. Розпорядження персональними даними фізичної особи, обмеженої у цивільній дієздатності або визнаної недієздатною, здійснює її законний представник.»
Хто має доступ до Вашої інформації:
ТМ NanaGreen надає доступ до Вашої інформації:
- Незалежним третім особам, які надають нам різні послуги, включаючи бізнес-аналіз, роботу з покупцями, маркетинг, забезпечення опитувань чи лотерей, запобігання шахрайству. Ми також можемо дозволити третім особам збирати інформацію для наших цілей, наприклад, для роботи веб-сайту, роботи мобільного додатка або розсилки актуальної реклами. Треті особи мають доступ і можуть збирати лише необхідну для надання послуги інформацію і при цьому не мають права використовувати її з будь-якою іншою метою.
- Діловим партнерам, з якими ми спільно надаємо продукти та послуги. Ви завжди можете визначити, які треті особи надають той чи інший продукт чи послугу, оскільки їх найменування завжди будуть вказані поруч із нашим. Якщо Ви вирішите використовувати ці додаткові послуги, ми можемо надати нашим партнерам доступ до Вашої інформації, у тому числі персональних даних. Пам'ятайте, що ми не контролюємо захист Вашої інформації такими партнерами.
- Посилаються веб-сайтів. Якщо Ви заходите на інформаційно-телекомунікаційну систему за посиланням з іншого веб-сайту, ми можемо надати цьому веб-сайту доступ до Вашої реєстраційної інформації, наприклад Вашого імені, поштової та електронної адреси, номера телефону, уподобань у подорожах. Цей веб-сайт отримує повний доступ до Вашої інформації, тому ми рекомендуємо Вам ознайомитися з політикою конфіденційності відповідного веб-сайту, перш ніж переходити з цього веб-сайту на інформаційно-телекомунікаційну систему.
• Соціальні мережі. З нашої інформаційно-телекомунікаційної системи Ви можете зайти на низку соціальних мереж (наприклад, Facebook). Переходячи на інші веб-сайти, Ви надаєте їм свої персональні дані, і захист такої інформації буде здійснюватись відповідно до політики вже цих веб-сайтів. На цих веб-сайтах також можна змінити налаштування конфіденційності інформації.
• Наш сайт використовує сервіси API YouTube, згідно з цією політикою конфіденційності ви погоджуєтесь з Умовами використання YouTube.
• Наш сайт використовує сервіси Google, згідно з цією політикою конфіденційності ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності Google
Також ми можемо надати доступ до інформації:
- за повісткою, розпорядженням суду або іншим судовим наказом; для затвердження та здійснення наших прав; для захисту при правових претензіях; а також в інших випадках, якщо цього вимагає закон. Ми зберігаємо за собою право заявити будь-яке заперечення або скористатися будь-яким правом, наданим нам за законом, або відмовитися від цього.
- у випадках, коли це необхідно для отримання відомостей, запобігання та вжиття заходів щодо незаконних або передбачуваних незаконних дій; щоб захистити свої права, власність чи безпеку.
- У зв'язку з корпоративними угодами, як, наприклад, вилучення активів, злиття, продаж активів або малоймовірно банкрутства.
Також ми можемо надати загальну або анонімну інформацію третім особам, зокрема рекламодавцям та інвесторам. Наприклад, ми можемо повідомити нашим рекламодавцям кількість відвідувачів інформаційно-телекомунікаційної системи або найпопулярніші готелі та місця відпочинку. Ця інформація не містить жодних персональних даних та використовується для розвитку інформаційно-телекомунікаційної системи.
Цілі збору Ваших персональних даних
Однією з цілей створення та функціонування нашої інформаційно-телекомунікаційної системи є інформування Вас про те, хто ми такі та чим займаємось. Ми збираємо та використовуємо персональні дані (у тому числі ПІБ, місто Вашого проживання, номер телефону, електронну пошту та ін.) для кращого надання Вам необхідних послуг та інформації.
Тому ми можемо використовувати Ваші персональні дані, щоб:
- відповідати на Ваші запитання та запити;
- обробляти Ваші замовлення та заявки на надання інформації, добірку туристичних продуктів, бронювання пакетних та індивідуальних турів, авіаквитків;
- регулювати чи іншим способом виконувати свої зобов'язання у зв'язку з будь-якою угодою, яку Ви уклали з нами;
- запобігати та вирішувати проблеми, пов'язані з будь-якими товарами та послугами, які ми надаємо Вам;
- створювати продукти чи послуги, що відповідають Вашим потребам;
- оперативно реагувати на можливі Ваші скарги, пов'язані з вадами наданих Вам послуг.- для оптимізації своїх послуг ми можемо використовувати Ваші персональні дані під час прямого маркетингу (у тому числі надавати інформацію про товари та послуги, які надалі можуть бути цікавими для Вас шляхом надсилання SMS та електронних повідомлень, телефонного дзвінка);
Крім випадків, встановлених цією політикою конфіденційності, ми не будемо розкривати будь-яку вашу персональну інформацію, якщо тільки не будемо зобов'язані зробити це за законом (наприклад, якщо це буде потрібно в ході судового процесу, або з метою запобігання шахрайству чи іншому злочину), або якщо вважатимемо , що така дія необхідна для захисту та/або захисту наших прав, власності або особистої безпеки, а також аналогічно щодо наших користувачів/клієнтів та інших осіб.
Будьте впевнені, що ми не будемо використовувати вашу інформацію в будь-яких цілях, якщо ви повідомите, що не бажаєте, щоб ми використовували вашу інформацію таким чином, коли інформація надається, або пізніше.
Безпека ваших персональних даних
Ми цінуємо вашу персональну інформацію, тому забезпечуємо достатній рівень її захисту. Тому ми реалізували технології, спрямовані на захист ваших конфіденційних даних від несанкціонованого доступу та неналежного використання, і відповідним чином оновлюватимемо ці заходи при появі нових технологій.
Використання вашої персональної інформації на інших сайтах
На нашій інформаційно-телекомунікаційній системі можуть бути посилання на інші сайти або ви можете перейти на наш сайт за посиланням з іншого сайту. Як ви розумієте, ми не можемо відповідати за політики конфіденційності та практичні методики на інших сайтах.
Такий контент охоплюється відповідними умовами використання, а також будь-якими додатковими правилами та інформацією щодо конфіденційності, що надається у зв'язку з використанням стороннього сайту.
Ми рекомендуємо вам вивчити політику кожного відвідуваного сайту, щоб краще зрозуміти свої права та обов'язки, особливо коли ви надаєте на цих сайтах контент будь-якого типу. Якщо у вас є якісь сумніви чи питання, зв'яжіться з власником або оператором такого сайту.
Політика щодо файлів cookie, використання Google Analytics
Під час роботи інформаційно-телекомунікаційної системи нами використовуються файли cookie. За допомогою них можлива ідентифікація браузера користувачів, які відвідують наш портал повторно, у цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Для зручності використання нашого сайту ми використовуємо функцію ремаркетингу. Під час роботи з цією функцією також використовуються файли cookie.
Можна налаштувати браузер так, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх надсилання.
За допомогою Google Analytics ми збираємо статистику про відвідування порталу, таку як відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, домени, Інтернет-провайдерів та країни походження наших відвідувачів, а також адреси сайтів, відвіданих до та після порталу тощо. Тим не менш, жодна з цих дій не пов'язана з Вами особисто і вимірюється лише в сукупності.
Веб-маяки - це невидимі файли, які знаходяться на веб-сайтах, які Ви відвідуєте. У випадку, якщо Ви відвідуєте сторінку сайту, що містить веб-маяк, вона звертається до Вашого комп'ютера для того, щоб визначити, чи Ви раніше відвідували цю сторінку, чи бачили Ви раніше певну рекламу. Веб-маяки не фіксують Вашу електронну адресу або будь-яку іншу особисту інформацію.
Використання цієї інформації допомагає нам робити сайт максимально зручним та корисним для Вас, підтримувати, захищати та розвивати сервіси нашого сайту.
Обмеження згідно з Політикою конфіденційності
Відповідно до умов Політики конфіденційності при користуванні інформаційно-телекомунікаційною системою Ви повинні дотримуватись таких правил:
- не використовуйте інформаційно-телекомунікаційну систему неналежним чином. Зокрема, не намагайтеся впливати чи втручатися у його роботу чи отримати доступ до інформації не через стандартний інтерфейс;
- використовуйте інформаційно-телекомунікаційну систему лише відповідно до норм українського законодавства;
Якщо Ви порушуватимете цю Політику конфіденційності або якщо ми обґрунтовано запідозримо Вас у цьому, ми можемо призупинити або повністю закрити Вам доступ до інформаційно-телекомунікаційної системи.
ТМ NanaGreen може у будь-який час переглянути цю Політику конфіденційності та оновити її. Ви маєте зобов'язання щодо цих змін і маєте відвідувати цю сторінку час від часу для перегляду поточної редакції Політики конфіденційності.
Додаткова інформація та застереження
ТМ NanaGreen вживає заходів, щоб інформація на даних інформаційно-телекомунікаційних системах була достовірною. Однак ми не беремо на себе відповідальність і не гарантуємо, що надана інформація та дані є точними, об'єктивними та актуальними на момент перегляду. Інформаційно-телекомунікаційна система в цілому, та окремі його елементи такі як (включно, але не обмежуючись) елементи дизайну, авторські фотоматеріали, статті, програмний код, бази даних охороняються Законом України "Про авторське право та суміжні права", Міжнародними нормативно-правовими актами , та іншими актами законодавства України. Будь-яке інше використання, крім перегляду, завантаження та друку сторінок порталу для особистого, некомерційного використання, заборонено. Копіювання інформації з сайту може бути здійснене лише з некомерційною метою для розміщення на сторінках користувача, у блогах, соціальних мережах з посиланням на першоджерело.
Забороняється розповсюджувати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з даного сайту для будь-якої публічної чи комерційної мети без письмового дозволу «ТМ NanaGreen». Ви повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших вимог щодо власності на завантажені та/або копіювані матеріали. Скопійована інформація повинна містити посилання на інформаційно-телекомунікаційну систему як на джерело.
Ми не несемо відповідальності за будь-які прямі та непрямі збитки, понесені у зв'язку зі сплатою штрафних санкцій, або будь-які збитки та витрати, які зазнали внаслідок укладання правової угоди, інформацію про об'єкт якої було розміщено на даній інформаційно-телекомунікаційній системі.
Фактично використання Вами порталу відбувається на Ваш власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ні «ТМ NanaGreen», ні будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва чи обслуговування інформаційно-телекомунікаційної системи, не несе відповідальності за пряме, непряме чи випадкове ушкодження, що будь-коли наносилися, та які були викликані тим, що Ви мали доступ до цієї інформаційно-телекомунікаційної системи, користувалися ним або сподівалися на нього, навіть якщо ми попереджали Вас про можливість таких пошкоджень та втрат.
«ТМ NanaGreen» у жодному разі не буде причетним до жодної зі сторін прямого, непрямого, навмисного чи ненавмисного завдання збитків за будь-яке використання цієї інформаційно-телекомунікаційної системи, або на будь-якому іншому взаємопов'язаному сайті, включаючи, без обмеження, будь-які втрати доходів, гудвілу, втрату програм або інших даних у Вашій системі обробки інформації, навіть якщо ми були швидко поінформовані про можливість таких збитків.
Працюючи з інформаційно-телекомунікаційною системою Вам не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам веб-сайт, ні на його зміст, ні на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів нашого веб-сайту.
Я погоджуюсь з Політикою конфіденційності та умовами користування веб-сайтом, а також з передачею та обробкою моїх даних.
Я підтверджую своє повноліття, а також відсутність будь-яких актів, що обмежують мою дієздатність.